Lasersko uklanjanje celulita

Celulit nastaje kao posledica zadržavanja vode i toksina u ćelijama kože i potkožnog tkiva. Ćelije postaju opterećene, grupišu se u grozdove zarobljene u vezivnom tkivu i formiraju čvorove.
Takvi čvorovi remete normalnu funkciju krvnih i limfnih sudova i na taj način je onemogućeno prenošenje kiseonika i hranljivih materija što ima za posledicu upalu vezivnog tkiva.

Laseroterapija pomaže ćelijama koje su izgubile ravnotežu u ćelijskoj razmeni i postale manje vredne po svojoj funkciji koju treba da obavljaju. Delovanje lasera na celulit ispoljava se kroz analgetski, antizapaljenski, antiedematozni i biostimulišući efekat. Bol, otok i crvenilo kao znaci zapaljenja celulitom zahvaćenog područja nestaju već nakon nekoliko tretmana ovim laserom.

Laser Tri active podstiče mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, poboljšava metabolizam ćelija i pojačava sintezu kolagena tako da koža nakon tretmana postaje sveža, malada i zategnutija.

Sam tretman je bezbolan a mogu se tretirati svi delovi tela.U lečenju celulita rezultati se vide već posle 6 tretmana,a za potpuni uspeh,potrebno je 12 do 15 tretmana.

Pozovite nas ili nam pišite, kako biste se informisali više.