Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri su u upotrebi više od deset godina i zajedno sa botoxom spadaju u najfrekventnije estetske procedure zahvaljujući svojoj efikasnosti jer za samo deset minuta se bore mogu eliminisati u potpunosti i efekat je vidljiv odmah.
Visoka popularnost hijalurona i među pacijentima i među lekarima je posledica njegove maksimalne bezbednosti jer je prirodnog porekla, ne izaziva alergijske reakcije, po ubrizgavanju ulazi u sastav vezivnog tkiva i kasnije se polako razgrađuje.
Tretman je bezbolan ( koristi se lokalni anestetik u obliku kreme ) i iglice pomoću kojih se preparat ubrizgava su jako tanke.
Nove generacije hijaluronskih filera se mogu koristiti osim za korekciju svih bora na licu i za remodeliranje kontura lica i popunjavanje ožiljaka.
Nema neželjenih efekata tako da odmah posle tretmana pacijent može nastaviti dnevne aktivnosti.
Potreban je samo jedan dolazak da bi se sprovela procedura otklanjanja bora hijaluronom u trajanju od desetak minuta i zbog toga se procedura popularno naziva LIQUIDLIFT jer se za desetak minuta sa nekoliko injekcija postiže fantastičan razultat u eliminaciji bora i remodeliranju kontura lica, koji može da konkuriše hirurškom liftingu.

Optimalne indikacije :

• bore na čelu i u korenu nosa
• bore oko očiju
• bore oko usana
• nasolabijalne brazde ( linije koje idu od baze nosa do spoljnjeg ugla usana)
• osvežavanje ivice usana.

Efekat traje 10 do 14 meseci, a potom se može ponoviti.

Pozovite nas ili nam pišite, kako biste se informisali više.