Moravski konaci

 

 

 

 

 

Etno selo “Moravski konaci” nalazi se u samom srcu Srbije. Nalazi se na 89 kilometara od Beograda, samo 1 kilometar od autoputa E-75, na samom izlazu iz Velike Plane.

Podeljeno je u dva dela: Prvi deo čini samo etno selo, koje se sastoji od naselja za konačenje, restoranskog kompleksa sa jezerom, malog zološkog vrta u obližnjoj šumici i duhovnog dela sela oličenog u crkvi, zvoniku i kućici za sveštenika. Crkva je posvećena Svetom ocu Nikoli; drugi deo centra je sportsko-rekreativnog tipa i još je u izgradnji. Sportsko-rekreativni deo se sastoji od malog akva parka (bazena za odrasle, bazena za decu sa atrakcijama i velikog tobogana sa otvorenom kontra spiralom dužine 75 metara) i restoranskog dela za pripremu hrane i pića za posetioce akva parka.

U etno selu gosti na raspolagalju imaju 12 luksuzno opremljenih soba sa 27 ležaja. Smeštaj i usluge su u rangu hotelskog smeštaja sa redovnim spremanjem osoblja i svim potrebnim uslugama uobečajenim za centre ovog tipa. Sobe su urađene u stilu celog kompleksa i svaka od zgrada autentični je objekat stare Srbije. Svaka od soba u svom sklopu ima kupatilo, TV prijemnik i klima uređaj i pruža sve uslove potrebne za smeštaj gostiju etno centra.

Pozovite nas ili nam pišite kako bi se informisali više.